Avantaje si castiguri. 100% in contul tau

Din practica ultimilor ani am inteles ca modelele noi au fost interesate de trei aspecte: bani, sistem de plati si program

Bani si sistem de plati: 

Prin sistemul de plati am reusit sa fim extrem de atractivi, castigurile reale incadrandu-se intre 800 si 10.000 $. Procentul din tranzactii care va revine este cuprins intre 50 si 100% . 100% ???? Da, ai citit bine, 100%! Ca si recunostinta pentru efortul depus dar si abilitatilor dobandite, dupa un target usor de atins atins, toti banii vor intra direct in contul tau!

Model: Cum pot verifica cat castig?
Raspuns: Din interfata proprie, poti verifica permanent si centralizat toate sumele pe care le-ai descarcat online.

Model: Care este media incasarilor
Raspuns: Media incasarilor este 2.000 $ – 3.000 $/lunar, dupa cateva luni de experienta. Un model care are minime calitati pentru acest job, incepe sa castige inca din prima luna aproximativ 1.000$. Calitatile minime pentru un model, presupun faptul ca vorbeste engleza peste mediu, are un aspect placut si trateaza orice sesiune online cu seriozitate.

Model: Cum ajung sa castig 8,000-10.000 $ ?
Raspuns: Prin timp dedicat, implicare, perseverenta si prin a fi receptiva la ceea ce te invata trainerii.
Un model incepe sa isi multiplice consistent veniturile atunci cand realizeaza cateva aspecte care ii cresc incasarile din fiecare tura:
–    A intra cat mai aranjata pe camera, este prima carte de vizita a  unui model (outfit si make-up, toate cat mai elegante si de calitate, )
–    A intra cat mai bine dispusa pe camera, este esential. Este combinatia cea mai sigura  pentru  care membrii sunt dispusi sa “premieze”: un model classy, cu o atitudine pozitiva.
–    Numarul de ture sau de ore petrecute online, le asigura modelelor cresterea proportionala a veniturilor. Aici vorbim despre ore in care modelul reuseste sa promoveze o calitate exceptionala a discursului si a atmosferei intretinute.
–    Receptivitatea la sfaturile  si sustinerea intregii echipe. Incasarile foarte mari, presupun rabdare pentru a-ti crea membri fideli, suisuri si  coborasuri, promovare intensa a modelelor care se implica maxim. Toate acestea se pot obtine, doar daca implicarea este reciproca, de ambele parti: a modelului si a echipei din spatele sau.

Model: Cand sunt platita?
Raspuns: Platile sunt zilnice, saptamanale si bilunare.

 

Programul: Pentru a veni in intampinarea diverselor activitati colaterale, te lasam pe tine sa iti alegi programul in care vei veni. Familia, studiile sau un alt job nu vor avea de suferit din cauza restrictiilor sau absentelor impuse dar trebuie sa iei in calcul si faptul ca veniturile si constanta ta in castiguri depinde in mod semnificativ de timpul pe care il vei acorda vizitatorilor tai.

Image Aplica Acum