Despre videochat

Industria videochatului in Romania , chiar daca aparent este este nesimnificativa pentru economie, are un rol constant de importator de valuta, exportand in schimb frumusete, inteligenta si fantezie, sursa inepuizabila pe meleagurile mioritice. Si daca se incearca plasarea in umbra a aspectelor pozitive ale acestei industrii, se intampla deoarece societatea nu este inca pregatita sa accepte faptul ca meseria de model online este una ca oricare alta.

Desi exista multe discutii in aceasta privinta, functionarea unui studio de videochat este suta la suta legala, reglementata de legea 196/2003. In plus, videochatul nu inseamna pornografie. Cele doua laturi ale divertismentului adult online sunt destul de departe una de cealalta. Aceasta este si cauza pentru care studiourile nu angajeaza cupluri. Un alt lucru care trebuie inteles este acela ca modelele consimt sa participe la aceste activitati, fiind libere sa se opreasca atunci cand vor ele.

Veniturile unui model nu sunt fixe, ci tin de atitudinea si capacitatea de a invata a modelului. Membrii platesc pentru fiecare minut petrecut cu modelul. Modelul poate alege categoria conversatiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. Veniturile ii sunt vizibile in orice moment modelului pe site-urile cu care colaboram.

 

Image Image

Pentru a demonstra cadrul legal in care functioneaza, studioul nostru ofera posibilitatea modelelor sa opteze intre contract individual de munca , Persoana Fizica Autorizata si Societate Comerciala . Actele semnate garanteaza repectarea termenilor si ofera colaboratorilor sansa de a-si apara si cere drepturile daca acestea nu sunt respectate, de a beneficia de concediu, un program in parametri legali, somaj sau alte avantaje aparate de lege.

Videochatul, de fapt, inseamna marketing – este vanzarea unei imagini, de la pozitie, la voce, aspect si atitudine. De aceea, nu este important doar aspectul fizic, ci si interactiunile avute cu clientii. Creativitatea si abilitatile de comunicare sunt ceva cu care modelele trebuie sa vina de acasa, dar ele vor fi pregatite si prin sesiuni de training puse la dispozitie de studio. Tot ce trebuie facut este sa se intre in conversatie cu un client care trebuie convins ca persoana din fata lui este ceea ce cauta. La inceput, conversatiile pot fi publice, cu mai multi clienti deodata, iar dupa un timp modelul poate alege sa intre in modul privat cu unul dintre ei.

Este ca pe o scena de teatru pe care se joaca un rol. Nu este nimic vulgar sau imoral in a indeplini fantezia unui client. Din acest punct de vedere, videochatul este cea mai noua si avansata veriga dintr-un lung lant de activitati care se indeletniceau cu asa ceva. Diferenta dintre un actor de teatru si un model de videochat de la noi este facuta de castiguri, in avantajul modelelor online.

Studiourile serioase pun la dispozitie cele mai bune conditii pentru ca modelele sa isi desfasoare activitatea si o astfel de colaborare se poate dovedi extrem de benefica pentru oricine doreste. Asa ca, se naste intrebarea: Cine nu ar vrea sa lucreze intr-un domeniu in care poate castiga sume substantiale lucrand doar 8 ore pe zi, cu contract si intr-o atmosfera de profesionalism si respect reciproc?

Image Aplica Acum