Articole de presa

Post-ul asta a inceput de la ce am citit pe Feminism Romania . Era un articol preluat de pe Evenimentul Zilei. Problema mea a fost ca este un articol scris din start pentru un anumit target si pentru a aduce o anumita reactie. Cand este vorba despre videochat sunt foarte multe lucruri pe care putem sa le spunem dar bazele sunt extraordinar de simple.

Adevarul este ca marea majoritate a fetelor care fac videochat o fac pentru ca vor nu pentru ca le obliga cineva sau vreo situatie anume. Putem oricand sa aducem argumente ca nu isi gasesc loc de munca dar adevarul este ca daca ar vrea ar gasi. In schimb, pentru o fata de clasa a doispea sau pe la inceputul facultatii, ce firma/loc de munca iti ofera in jur de 1000 euro pe luna. Intr-o zi proasta o fata face la “servici” prin videochat un 50 RON. In multim asta cu vreo 25 de zile lucratoare si avem 1250 pentru o nimica toata (ma refer la cat timp petrece “prestand”).

Acum hai sa discutam direct si ce face fata acolo la videochat. Sunt diferite camere posibile si fata poate sa aleaga ce sa faca. Este adevarat ca cea care face mai multe (introdus diverse obiecte in divers locuri) va castiga mai multi bani pentru ca va fi extrem de cautata. Partea despre care nimeni nu vorbeste este ca fata poate sa scoata bani si doar din a vorbi cu un client. De asemenea, sunt cateva la camere softcore care doar se dezbrac si nu fac mare lucru. Practic sunt platite pentru a vorbi cu niste mosi si pentru a face o actiune pe care oricum o fac zilnic. Adevarul este ca fetele stau foarte mult timp si nu fac mare lucru. In majoritatea timpului ele practic trag de timp. Este mult mai trist ce fac barbatii pe webcam pentru ca majoritatea clientilor o sa fie homosexuali care ii vor pune sa faca lucruri extraordinar de dubioase.

Stiu foarte multe fete care lucreaza la videochat si am discutat mult chiar si cu oameni care au studiouri. Aici este vorba de facut bani extraordinar de usor. Se numeste prostitutie sa faci ceea ce oricum probabil faci singura acasa oricum? Nu am vazut pana acuma vreo fata total inocenta care sa faca videochat. Exista o sansa mare ca sa fi facut dinainte asta si acuma doar este platita pentru a sta cu un webcam deschis.

M-am uitat chiar acum pe un site de genul asta si o domnisoara a facut $9.062 in perioada 16 August – 31 Decembrie. HMMMM. Oare studenta noastra de zi cu zi ce job ar primi cu asa o plata? Nici macar ca prostituata nu ajungi sa faci aproape $20.000 pe luna. Este foarte usor sa judecam dar mai sunt inca niste chestii pe care nu le punem la socoteala. Studenta noastra din (sa zicem) Bucuresti poate alege ca nimeni din Romania sa nu ii vada profilul cand intra pe site. Pur si simplu asta inseamna ca nimeni nu va stii ca ea face videochat. Avem si anonimat. Poate sa stea in casa si nimeni sa nu stie ce face decat in cazul in care spune cuiva.

Imi pare rau dar eu daca as fi femeie si as arata bine as face videochat. Nu m-ar deranja o medie de 30 de milioane pe luna. Imi pare rau (ironic vorbind)!

Image Aplica Acum